Platby za předplatné
  • 01 Feb 2024
  • 1 minuta ke čtení

Platby za předplatné


Article Summary

Jakmile provedete počáteční platbu a získáte plný přístup k vašemu Darwinex Zero účtu, nájdete veškeré informace o vašich platbách a předplatných zde.

V sekci Předplatné najdete různé informace:

  • Stav předplatného
  • Datum další platby
  • Program alokace virtuálního kapitálu
  • Informace o registrované kreditní kartě nebo Paypal účtu

Zároveň můžete upravit údaje o vaší kartě a spravovat vaše aktuální předplatné.

Restartování předplatného

Pokud chcete začít znovu, náklady na restartování vašeho předplatného jsou 65 €, takže je vždy levnější resetovat účet než vytvářet nový Darwinex Zero účet.

Důležité informace o resetování účtu

Restartování předplatného znamená uzavření vašeho současného trackrecordu (a přidruženého DARWINu) a zahájení nového obchodního účtu od začátku. Vezměte na vědomí, že pokud resetujete svůj účet, budete muset znovu dokončit fázi kalibrace. Vezměte prosím na vědomí, že tuto akci nelze vrátit zpět.

Pro resetování účtu podle vašeho původního předplatného bude zahrnuta vaše první účast v DarwinIA SILVER .

Zrušení předplatného

Předplatné můžete kdykoli zrušit. Pokud se tak rozhodnete učinit, budete mít přístup k vašemu signálnímu účtu a platformě D-Zero až do konce aktuálního fakturačního období. Na konci fakturačního období bude váš MetaTrader signální účet uzavřen, avšak budete mít stále přístup k D-Zero platformě a budete moci zobrazit historii vašeho DARWINu a informace týkající se přijatého virtuálního kapitálu a vydělaných performance fee.

Vezměte na vědomí, že není možné reaktivovat zrušený účet, takže zrušení vašeho předplatného ve skutečnosti znamená ztrátu vašeho trackrecordu.

Reaktivace zrušeného předplatného

Pokud si rozmyslíte zrušení vašeho předplatného, můžete zabránit ztrátě vašeho trackrecordu tím, že předplatné reaktivujete před koncem měsíce, ve kterém jste předplatné zrušili. Po konci měsíce bude trackrecord smazán.

Jakmile bude vaše předplatné zrušeno a nebude znovu aktivováno ve stejném měsíci, budete moci pouze restartovat vaše předplatné.


Byl tento článek užitečný?